Vinkit

Kokonaisesta kirjolohesta syntyy näillä resepteillä monta ateriaa

Ostapa seuraavan kerran kokonainen kala. Puolentoista kilon kirjolohesta syntyy monta herkkuateriaa.

Värikkäässä kirjolohikeitossa on kalan perkeistä keitetty liemi. Keiton liilan väriset sattumat ovat Blue kongo -perunoita.

kalapihvit

Kirjolohi kestää tymäkänkin maustamisen. Tarjoa thaityylisten pihvien kanssa jasmiiniriisiä.

 

 

Graavilohi_avokadotartar

Kylmä tartarpihvi rapeaksi tiristetyn fenkolin kanssa on tyylikäs lauantai-illan herkku.

Glaseerattu_lohi

Hapanimelä soijasilaus antaa kalalle hienon japanilaisen makuvivahteen.

Katso myös:
hauki1
Nappaa tuore kala, Ruoka.fi
Näin fileoit kalan, Ruoka.fi
Kalan maustaminen, Kotiliesi.fi

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *