Leivonta

Helppo porkkanakakku onnistuu jokaiselta

Mainos

Mehevä porkkanakakku sopii täydellisesti kruunaamaan viilenevän syysillan. Kanelin lempeä mausteisuus yhdistettynä porkkanan mehukkuuteen on lyömätön yhdistelmä.

Koska viimeksi leivoit porkkanakakkua? Dansukkerin Helppo porkkanakakku –reseptillä onnistut varmasti, vaikket edes kovin usein leipoisikaan.

Kuten nimikin sanoo, resepti on oikeasti helppo: Sinun tarvitsee vain sekoittaa kuivat aineet keskenään, lisätä joukkoon porkkanaraaste ja öljy ja lopuksi vatkata kananmunat taikinan joukkoon. Kakku paistuu noin 40 minuutissa.

Jäähtyneen porkkanakakun voit viimeistellä herkullisella tuorejuustokuorrutteella.

Paitsi helppo, kakku on myös maukas ja mehevä: uuden sadon porkkanoiden, aromikkaan ruokokidesokerin ja mausteisen kanelin liitto on vastustamaton!

Mikä parasta, tämä porkkanakakku sen kun vain paranee parin päivän jääkaappisäilytyksessä, joten voit tehdä sen jo hyvissä ajoin odottamaan vieraita – tai omaa herkutteluhetkeäsi…

 

dansukkerlogo

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *