• Viikon 35 ruokalista: avokadopasta ja paahtopaisti

  Viikon ruokalistalla kesän loppuun sopivia herkkuja. Arkena nautitaan nopeita herkkuruokia kuten avokado-vuohenjuustopastaa ja kantarelli-kasvispaistosta. Pyhänä kokonnutaan koko perheen voimin paahtopaistin ääreen ja jälkiruuaksi nautitaan lämmintä kaura-omenapaistosta vaniljajäätelön kera.

 • Viikon 34 ruokalista: Pulled pork burger ja kinkkupannari

  Jos ruokaideat ovat vähissä, kannattaa taas vilkaista viikon ruokalistaa. Tällä viikolla veden kielelle nostattaa muun muassa kinkkupannari, pulled pork BBQ burger ja sunnuntain jälkiruokana juustokakku vadelmakastikkeen kera.

 • Viikon 33 ruokalista tarjoa satokauden herkkuja ja helpostusta arkeen

  Tällä viikolla ruokalistallamme juhlistetaan herkullista kotimaista kasvissatoa ja tarjotaan maukkaita reseptejä, jotka tuovat helpostusta loman jälkeiseen elämään. 

 • Viikon 32 ruokalista - vielä on kesää jäljellä

  Elokuu on pyörähtänyt käyntiin ja monet ovat palanneet lomilta takaisin arjen pariin. Vielä on kuitenkin kesää ja auringonpaistetta jäljellä, siksi viikon ruokalistalta löytyykin helppoja ja keveitä herkkuja kuten hellepäivän kurkkukeitto, falafelit ja harissakastike sekä kesäpizzat.

 • Viikon 31 ruokalista - heinäkuun viimeisen viikon herkut

  Heinäkuun viimeinen viikko pyörähtää käyntiin ruokaisalla kesäsalaatilla. Listalla myös ahventa ja graavikalaa, sekä viikonlopulle grilliherkkuja.

 • Viikon 30 ruokalista - kesä lautasella

  Suomen kesä on kauneimmillaan ja kuumimmillaan. Viikon ruokalista tarjoaa kesäisiä herkkuja kuten tuorehernekeittoa ja kala-parsapiirakkaa. Näiden ruokien avulla jaksaa hyvin kiertää kesätapahtumia tai vain ottaa rennosti.

 • Viikon 29 ruokalista - kepeitä kalaherkkuja

  Erilaiset kalaherkut ovat kesäruokaa parhaimmillaan. Tämän viikon ruokalistalla kalaa löytyy tortillasta ja hampurilaisesta, herkuista jotka varmasti maistuvat koko perheelle. 

 • Viikon 28 ruokalista - lomaruokaa

  Monet ovat lompsineet töistä kesälomille. Viikon ruokalistalla kesäisiä herkkuja, jotka syntyvät helposti vaikka lomalaisen mökkikeittiössä tai pihalla grillissä.

 • Viikon 27 ruokalista - Helliikö helle?

  Viikon ruokalistalta löydät helppoja kesäloman herkkuja, jotka varmasti maistuvat satoi tai paistoi. Ja koska kesällä on kivaa tehdä muutakin kuin kokata, kaikki listan ruoat valmistuvat alle tunnissa.

 • Viikon 26 ruokalista - Meksikon eksotiikkaa

  Juhannuksen jälkeen maistuu välillä muukin kuin grilliruoka. Miltäs kuullostaisi esimerkiksi makumatka Meksikoon, jonka kasvispainotteinen ja sopivan tulinen ruokamaailma sopii Suomenkin kesään. Eksotiikan lisäksi listalla myös kalaa, korvasientä ja muita sesongin makuja.