• Viikon 31 ruokalista - heinäkuun viimeisen viikon herkut

  Heinäkuun viimeinen viikko pyörähtää käyntiin ruokaisalla kesäsalaatilla. Listalla myös ahventa ja graavikalaa, sekä viikonlopulle grilliherkkuja.

 • Viikon 30 ruokalista - kesä lautasella

  Suomen kesä on kauneimmillaan ja kuumimmillaan. Viikon ruokalista tarjoaa kesäisiä herkkuja kuten tuorehernekeittoa ja kala-parsapiirakkaa. Näiden ruokien avulla jaksaa hyvin kiertää kesätapahtumia tai vain ottaa rennosti.

 • Viikon 29 ruokalista - kepeitä kalaherkkuja

  Erilaiset kalaherkut ovat kesäruokaa parhaimmillaan. Tämän viikon ruokalistalla kalaa löytyy tortillasta ja hampurilaisesta, herkuista jotka varmasti maistuvat koko perheelle. 

 • Viikon 28 ruokalista - lomaruokaa

  Monet ovat lompsineet töistä kesälomille. Viikon ruokalistalla kesäisiä herkkuja, jotka syntyvät helposti vaikka lomalaisen mökkikeittiössä tai pihalla grillissä.

 • Viikon 27 ruokalista - Helliikö helle?

  Viikon ruokalistalta löydät helppoja kesäloman herkkuja, jotka varmasti maistuvat satoi tai paistoi. Ja koska kesällä on kivaa tehdä muutakin kuin kokata, kaikki listan ruoat valmistuvat alle tunnissa.

 • Viikon 26 ruokalista - Meksikon eksotiikkaa

  Juhannuksen jälkeen maistuu välillä muukin kuin grilliruoka. Miltäs kuullostaisi esimerkiksi makumatka Meksikoon, jonka kasvispainotteinen ja sopivan tulinen ruokamaailma sopii Suomenkin kesään. Eksotiikan lisäksi listalla myös kalaa, korvasientä ja muita sesongin makuja.

 • Viikon 25 ruokalista - Keskikesän juhlaa

  Juhannusviikko aloitetaan helpoilla herkuilla kuten taateli-pekoni-perunasalaatilla ja raikkaalla sitruunarucolapastalla. Juhannusaattona herkutellaan pitkän kaavan mukaan pitkälle yöttömään yöhön ja viikonloppuna grillaillaan.

 • Viikon 24 ruokalista - Kesän makuja

  Ihania salaatteja, kesäkeittoa, pinaattilettuja ja grilliherkkuja. Näitä kaikkia kesän makuja löytyy tämän viikon ruokalistalta.

 • Viikon 23 ruokalista - Kesä alkaa helpoilla herkuilla

  Kesä alkaa nyt virallisesti kesäkuun myötä. Toivotaan, että aurinkokin saapuu taas ilahduttamaan meitä. Viikon ruokalista ainakin ilahduttaa, poimi tästä vinkit helppoihin arkiruokiin ja viikonlopun grillauksiin!

 • Viikon 22 ruokalista - Aurinkoa ja tuulahdus aasiasta

  Toivottavasti aurinko jatkaa hellimistään tälläkin viikolla. Viikon ruokalistalla muun muassa monenlaisia grilliherkkuja, jotka tekevät arjestakin juhlaa. Mukana myös tuulahdus Aasiasta. Sunnuntaina pöytään ladataan todellinen grillipöydän kunkku, grillikylki.