Veripalttu

Ainekset

Määrä Aines
1 sipuli
voita
½ l verta
1 pullo olutta
2 dl ruisjauhoja
1 dl ohrajauhoja
2-3 tl suolaa
1 dl voisulaa

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna voi paistinpannussa, lisää sipuli ja kuullota se kullankeltaiseksi. Sekoita keskenään kaikki veripaltun aineet. Kaada seos voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kypsennä 175 asteen uuninlämmössä noin tunnin ajan. Paloittele tarjolle.

Toimittaja: Sirkka Hirvonen

Kuvaaja: Tommi Tuomi

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Grillausvinkit

Dansukker jäätelöohje

 

Paras kotiruoka -kilpailu

Ruokakeskusteluissa

  • Raikas lisukekesäsalaatti

    Tällaista olen muutaman kerran tehnyt ja on tosi hyvää ja edullista. Salaatti kannattaa tehdä hyviss......

  • Ranskalaisia juustoja

    Ranskaa koluamassa ja juustoja etsimässä: Karmann kulkee ja koirat haukkuu... (http://albinkarman......

  • Videot tubessa

    Suosittelen videot Youtubessa.Paljon reseptejä!

  • Juomiat viileinä

    Millaisia kikkoja olette keksineet juhlajuomien säilyttämiseen viileinä? Juhlimme hankitaan juomatö......