Veripalttu

Kommentoi juttua
Katsottu: 3204 kertaa

Ainekset

Määrä Aines
1 sipuli
voita
½ l verta
1 pullo olutta
2 dl ruisjauhoja
1 dl ohrajauhoja
2-3 tl suolaa
1 dl voisulaa

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna voi paistinpannussa, lisää sipuli ja kuullota se kullankeltaiseksi. Sekoita keskenään kaikki veripaltun aineet. Kaada seos voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kypsennä 175 asteen uuninlämmössä noin tunnin ajan. Paloittele tarjolle.

Toimittaja: Sirkka Hirvonen

Kuvaaja: Tommi Tuomi

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

Osallistu kisaan ja voita!

 

 

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • Aloe Vera Gel

    Moi! Olen juonut päivittäin kohta 3 kk ajan Foreverliving Productin Aloe Vera Gel juomaa 30 ml päivä......

  • Kahvimyllyistä

    Haluaisin alkaa jauhaa kahvin pavuista. Mutta. Myllyjä on monenlaisia. Unohdetaan ammattikäyttömylly......

  • Hernekeitto

    Auttakaa avutonta. Minulla ovat herneet olleet liossa yön ja nyt pitäisi ryhtyä keittämään soppaa. M......

  • Hedelmäsalaatti

    Kavereiden kanssa jutellessa lapsuusmuistoista nousi hedelmäsalaatti, joka meidän perheessämme oli t......