Veripalttu

Kommentoi juttua
Katsottu: 3122 kertaa

Ainekset

Määrä Aines
1 sipuli
voita
½ l verta
1 pullo olutta
2 dl ruisjauhoja
1 dl ohrajauhoja
2-3 tl suolaa
1 dl voisulaa

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna voi paistinpannussa, lisää sipuli ja kuullota se kullankeltaiseksi. Sekoita keskenään kaikki veripaltun aineet. Kaada seos voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kypsennä 175 asteen uuninlämmössä noin tunnin ajan. Paloittele tarjolle.

Toimittaja: Sirkka Hirvonen

Kuvaaja: Tommi Tuomi

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

 

Makuja maailmalta

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • Mitä pääsiäiseksi?

    Millainen pääsiäismenu teillä on? Meillä on perinteisesti pitkänäperjantaina kalaa. Lauantaina ollaa......

  • Mausteita netistä?

    Mistä kotimaisista nettikaupoista saa ostettua mausteita? Itse en tiedä kuin Ryytihyppysen, mutta o......

  • Mitä täytteeksi possurullaan?

    Parhaat vinkit kehiin! Ajattelin omenaosetta, mutta siihen se sitten tyssääkin. Voi olla liian makea......

  • Linnunpesät

    Onko kellään antaa ohjetta linnunpesille, siis missä laitetaan keitetty kananmuna jauhelihan sisään.......