Veripalttu

Ainekset

Määrä Aines
1 sipuli
voita
½ l verta
1 pullo olutta
2 dl ruisjauhoja
1 dl ohrajauhoja
2-3 tl suolaa
1 dl voisulaa

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna voi paistinpannussa, lisää sipuli ja kuullota se kullankeltaiseksi. Sekoita keskenään kaikki veripaltun aineet. Kaada seos voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kypsennä 175 asteen uuninlämmössä noin tunnin ajan. Paloittele tarjolle.

Toimittaja: Sirkka Hirvonen

Kuvaaja: Tommi Tuomi

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Osallistu kilpailuun!

 

 

Makuja maailmalta

 

Tunnetko sienet? Tee testi!

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

 

Paras kotiruoka -kilpailu

Ruokakeskusteluissa

  • Miten perheen saa syömään riittävän monipuolisesti?

    Miten ihmeessä te saatte perheen syömään riittävän monipuolisesti? Lähinnä tarkoitan riittävää kasvi......

  • Riisipuuro

    Hei, kysymys siis kuuluu, voiko riisipuuroa pakastaa? Tuli tehtyä vähän liikaa pariksi päiväksi...

  • Lisuke

    Ihmisellä on aivolisäke ja umpilisäke, mutta se, mitä syödään aterialla, on LISUKE. Tätä eivät tiedä......

  • Pannaria

    Hei! Nyt tarvitsisin pannukakun reseptin. Sellainen paksu, mehevä, ei liian makea pannari olisi m......