Veripalttu

Kommentoi juttua
Katsottu: 3359 kertaa

Ainekset

Määrä Aines
1 sipuli
voita
½ l verta
1 pullo olutta
2 dl ruisjauhoja
1 dl ohrajauhoja
2-3 tl suolaa
1 dl voisulaa

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna voi paistinpannussa, lisää sipuli ja kuullota se kullankeltaiseksi. Sekoita keskenään kaikki veripaltun aineet. Kaada seos voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kypsennä 175 asteen uuninlämmössä noin tunnin ajan. Paloittele tarjolle.

Toimittaja: Sirkka Hirvonen

Kuvaaja: Tommi Tuomi

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

Suvun paras resepti bloggarit

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • Aloe Vera Gel

    Moi! Olen juonut päivittäin kohta 3 kk ajan Foreverliving Productin Aloe Vera Gel juomaa 30 ml päivä......

  • Helppo ja herkullinen jälkiruoka?

    Olisiko kenelläkään vinkkiä helppotekoiseen ja herkulliseen sekä näyttävään jälkiruokaan - suklaa ei......

  • Vihermoothiet

    Millaista vihermoothieta olette tehneet? Kesällä haluttaisi syödä ja juoda paljon mikä on vihreää.......

  • Kuinka kypsäksi paistat lohen?

    Tällä hetkellä uunissa 180 asteessa n. kilon pala, sisälämpö saa olla 45 astetta. Lämpötila nousee v......