Venäläinen silli

Ainekset

Määrä Aines
4 kpl matjessillifileetä
4 kpl etikkapunajuurta kuutioina
2 kpl suolakurkkua kuutioina
1-2 punasipulia silputtuna
3 rkl kaprista
4 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa
kastike:
1 dl majoneesia
2 dl smetanaa tai ranskankermaa
2 rkl sinappia
- mustapippuria

Valmistusohje

◆ Leikkaa sillifileet haarukkapaloiksi. Pane palat vieriviereen tarjoiluvadille.
◆ Kuori keitetyt kananmunat ja hienonna haarukalla erikseen kanamunanvalkuaiset ja -keltuaiset. Sekoita kastikeainekset keskenään ja mausta kastike mustapippurilla. Levitä kastike sillipalojen päälle.
◆ Asettele etikkapunajuuret, suolakurkut, keltuais- ja valkuaissilppu sekä hienonnettu sipuli raidoiksi kastikkeen päälle. Ripottele pinnalle kaprikset. Anna sillin maustua jääkaapissa jonkin aikaa ennen tarjoamista.

 

Toimittaja: Taina Salovaara

Kuvaaja: Jorma Marstio

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Osallistu kilpailuun!

 

 

Makuja maailmalta

 

Tunnetko sienet? Tee testi!

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

 

Paras kotiruoka -kilpailu

Ruokakeskusteluissa

  • Viinikivi

    Tietäisikö joku elleistä mitä on viinikivi (cream of tartar)? Missä sitä käytetään tai siis tiedän, ......

  • Mitä täytteeksi possurullaan?

    Parhaat vinkit kehiin! Ajattelin omenaosetta, mutta siihen se sitten tyssääkin. Voi olla liian makea......

  • Kuinka kvinoasta maukas puuro

    Onko kukaan keksinyt miten kvinoasta saisi maukkaan puuron. Tervveydellisiä vaikutuksia ja vaihtoeht......

  • Doritos sipsejä?

    Mistä Suomesta saa Doritos Cheese-sipsejä? Doritos sipsejä?