Venäläinen silli

Kommentoi juttua
Katsottu: 2212 kertaa

Ainekset

Määrä Aines
4 kpl matjessillifileetä
4 kpl etikkapunajuurta kuutioina
2 kpl suolakurkkua kuutioina
1-2 punasipulia silputtuna
3 rkl kaprista
4 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa
kastike:
1 dl majoneesia
2 dl smetanaa tai ranskankermaa
2 rkl sinappia
- mustapippuria

Valmistusohje

◆ Leikkaa sillifileet haarukkapaloiksi. Pane palat vieriviereen tarjoiluvadille.
◆ Kuori keitetyt kananmunat ja hienonna haarukalla erikseen kanamunanvalkuaiset ja -keltuaiset. Sekoita kastikeainekset keskenään ja mausta kastike mustapippurilla. Levitä kastike sillipalojen päälle.
◆ Asettele etikkapunajuuret, suolakurkut, keltuais- ja valkuaissilppu sekä hienonnettu sipuli raidoiksi kastikkeen päälle. Ripottele pinnalle kaprikset. Anna sillin maustua jääkaapissa jonkin aikaa ennen tarjoamista.

 

Toimittaja: Taina Salovaara

Kuvaaja: Jorma Marstio

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Osallistu kisaan ja voita!

 

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • Kuinka kypsäksi paistat lohen?

    Tällä hetkellä uunissa 180 asteessa n. kilon pala, sisälämpö saa olla 45 astetta. Lämpötila nousee v......

  • Juhlat ystäville

    Aion kutsua noin 10 ystävääni kotiini juhlimaan synttäreitäni. Vain kahvittelusta olisi kyse mutta h......

  • Kevään parsaherkut

    Parsasesonki on parhaimmillaan. Kuinka ellit laitatte parsaa? Maistuuko teille valkoinen vai vihreä ......

  • gluteenitonta kahvipöytään

    Ensiviikolla tulisi käymään vieraita ja siinä on myös henkilö joka saa syödä vain gluteenittomia tuo......