Venäläinen silli

Ainekset

Määrä Aines
4 kpl matjessillifileetä
4 kpl etikkapunajuurta kuutioina
2 kpl suolakurkkua kuutioina
1-2 punasipulia silputtuna
3 rkl kaprista
4 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa
kastike:
1 dl majoneesia
2 dl smetanaa tai ranskankermaa
2 rkl sinappia
- mustapippuria

Valmistusohje

◆ Leikkaa sillifileet haarukkapaloiksi. Pane palat vieriviereen tarjoiluvadille.
◆ Kuori keitetyt kananmunat ja hienonna haarukalla erikseen kanamunanvalkuaiset ja -keltuaiset. Sekoita kastikeainekset keskenään ja mausta kastike mustapippurilla. Levitä kastike sillipalojen päälle.
◆ Asettele etikkapunajuuret, suolakurkut, keltuais- ja valkuaissilppu sekä hienonnettu sipuli raidoiksi kastikkeen päälle. Ripottele pinnalle kaprikset. Anna sillin maustua jääkaapissa jonkin aikaa ennen tarjoamista.

 

Toimittaja: Taina Salovaara

Kuvaaja: Jorma Marstio

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Grillausvinkit

Dansukker jäätelöohje

 

Paras kotiruoka -kilpailu

Ruokakeskusteluissa