Venäläinen silli

Kommentoi juttua
Katsottu: 2285 kertaa

Ainekset

Määrä Aines
4 kpl matjessillifileetä
4 kpl etikkapunajuurta kuutioina
2 kpl suolakurkkua kuutioina
1-2 punasipulia silputtuna
3 rkl kaprista
4 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa
kastike:
1 dl majoneesia
2 dl smetanaa tai ranskankermaa
2 rkl sinappia
- mustapippuria

Valmistusohje

◆ Leikkaa sillifileet haarukkapaloiksi. Pane palat vieriviereen tarjoiluvadille.
◆ Kuori keitetyt kananmunat ja hienonna haarukalla erikseen kanamunanvalkuaiset ja -keltuaiset. Sekoita kastikeainekset keskenään ja mausta kastike mustapippurilla. Levitä kastike sillipalojen päälle.
◆ Asettele etikkapunajuuret, suolakurkut, keltuais- ja valkuaissilppu sekä hienonnettu sipuli raidoiksi kastikkeen päälle. Ripottele pinnalle kaprikset. Anna sillin maustua jääkaapissa jonkin aikaa ennen tarjoamista.

 

Toimittaja: Taina Salovaara

Kuvaaja: Jorma Marstio

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

Suvun paras resepti

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • Mitä kevätkaalista?

    Lauantaina kaupasta tarttui mukaan kevätkaali. Mitä siitä voisi tehdä? En ole koskaan kaalista mitää......

  • Aloe Vera Gel

    Moi! Olen juonut päivittäin kohta 3 kk ajan Foreverliving Productin Aloe Vera Gel juomaa 30 ml päivä......

  • Helppo ja herkullinen jälkiruoka?

    Olisiko kenelläkään vinkkiä helppotekoiseen ja herkulliseen sekä näyttävään jälkiruokaan - suklaa ei......

  • Vihermoothiet

    Millaista vihermoothieta olette tehneet? Kesällä haluttaisi syödä ja juoda paljon mikä on vihreää.......