Venäläinen silli

Ainekset

Määrä Aines
4 kpl matjessillifileetä
4 kpl etikkapunajuurta kuutioina
2 kpl suolakurkkua kuutioina
1-2 punasipulia silputtuna
3 rkl kaprista
4 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa
kastike:
1 dl majoneesia
2 dl smetanaa tai ranskankermaa
2 rkl sinappia
- mustapippuria

Valmistusohje

◆ Leikkaa sillifileet haarukkapaloiksi. Pane palat vieriviereen tarjoiluvadille.
◆ Kuori keitetyt kananmunat ja hienonna haarukalla erikseen kanamunanvalkuaiset ja -keltuaiset. Sekoita kastikeainekset keskenään ja mausta kastike mustapippurilla. Levitä kastike sillipalojen päälle.
◆ Asettele etikkapunajuuret, suolakurkut, keltuais- ja valkuaissilppu sekä hienonnettu sipuli raidoiksi kastikkeen päälle. Ripottele pinnalle kaprikset. Anna sillin maustua jääkaapissa jonkin aikaa ennen tarjoamista.

 

Toimittaja: Taina Salovaara

Kuvaaja: Jorma Marstio

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Makuja maailmalta

 

Äänestä ja voita!

 

 

Makuja maailmalta

 

Tunnetko sienet? Tee testi!

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

 

Paras kotiruoka -kilpailu

Ruokakeskusteluissa

  • Uusi kevytherkku!

    Namnamnam! Maistoin tänään tollasta jätskiä kuin wheyhey proteiinijäätelö, ihan sika hyvää ja sokeri......

  • Hilman päivän suklaakakkua?

    Kuka tietäisi Sacherkakkureseptiä, joka sopii kaikille eli prätkäkundille ja vegaanille yhtälailla, ......

  • Hylapyllyn kerma

    Voiko hylapylly syödä laatikkoruokaa, jossa on tavallista kuohukermaa?

  • Paras hirvenliha reseptinne

    Mieheni tuli juuri pohjoisesta ja toi mukanaan erityyppisiä lihakimpaleita (ulkofile, sisäfile, kulm......