Venäläinen silli

Kommentoi juttua
Katsottu: 2121 kertaa

Ainekset

Määrä Aines
4 kpl matjessillifileetä
4 kpl etikkapunajuurta kuutioina
2 kpl suolakurkkua kuutioina
1-2 punasipulia silputtuna
3 rkl kaprista
4 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa
kastike:
1 dl majoneesia
2 dl smetanaa tai ranskankermaa
2 rkl sinappia
- mustapippuria

Valmistusohje

◆ Leikkaa sillifileet haarukkapaloiksi. Pane palat vieriviereen tarjoiluvadille.
◆ Kuori keitetyt kananmunat ja hienonna haarukalla erikseen kanamunanvalkuaiset ja -keltuaiset. Sekoita kastikeainekset keskenään ja mausta kastike mustapippurilla. Levitä kastike sillipalojen päälle.
◆ Asettele etikkapunajuuret, suolakurkut, keltuais- ja valkuaissilppu sekä hienonnettu sipuli raidoiksi kastikkeen päälle. Ripottele pinnalle kaprikset. Anna sillin maustua jääkaapissa jonkin aikaa ennen tarjoamista.

 

Toimittaja: Taina Salovaara

Kuvaaja: Jorma Marstio

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Teekanne-kilpailu

 

Makuja maailmalta

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • Parhaat kevytherkut/naposteltavat

    Listataan tähän vinkkejä kevyistä naposteluruuista tai juomista, saa olla suolaista tai makeaa. Min......

  • Kauriin kinkulle ohje??

    Hei, Haluaisin kovasti laittaa pyhäinpäiväksi pakasteesta kauriin kinkun eli takajalan. Filehän on ......

  • Erään sortin ton-ton-ton ruokavalio

    Kertokaapa linkkejä sivustohin, joilta löytyy hyviä vinkkejä maidottomaan- gluttenittomaan- sokeritt......

  • Lihapiirakka

    Kaipailisin sellaisen lihapiirakan ohjetta, joka tehdään uunipellille. Muuta siitä en osaa kertoa, ä......