Valkosuklaajuustokakku

Ainekset

Määrä Aines
pohja:
1/2 pkt Digestive-keksejä
2 rkl sokeria
60 g sulaa voita
täyte:
600 g tuorejuustoa
2 dl sokeria
1 dl vaniljasokeria
200 g valkosuklaata rouhittuna
1/2 sitruunan mehua ja raastettu kuori
6 munaa

Valmistusohje

Tässä valkosuklaajuustokakun ohje:

Pohjaa varten murskaa keksit ja sekoita niihin sokeri ja voi. Laita irtopohjavuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle leivinpaperi ja 
vuoraa vuoka keksimurskalla. Sekoita keskenään täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle.

Paista 140-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia. Tarjoa kakku vadelmasiirapin, siivilän läpi puserretun vadelmasoseen tai sokeroitujen 
vadelmien kanssa. 

Toimittaja: Arja Talonen

Kuvaaja: Colourbox

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Osallistu kilpailuun!

 

Makuja maailmalta

 

Tunnetko sienet? Tee testi!

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

 

Paras kotiruoka -kilpailu

Ruokakeskusteluissa

  • Viinikivi

    Tietäisikö joku elleistä mitä on viinikivi (cream of tartar)? Missä sitä käytetään tai siis tiedän, ......

  • Mitä täytteeksi possurullaan?

    Parhaat vinkit kehiin! Ajattelin omenaosetta, mutta siihen se sitten tyssääkin. Voi olla liian makea......

  • Kuinka kvinoasta maukas puuro

    Onko kukaan keksinyt miten kvinoasta saisi maukkaan puuron. Tervveydellisiä vaikutuksia ja vaihtoeht......

  • Doritos sipsejä?

    Mistä Suomesta saa Doritos Cheese-sipsejä? Doritos sipsejä?