Valkosuklaajuustokakku

Ainekset

Määrä Aines
pohja:
1/2 pkt Digestive-keksejä
2 rkl sokeria
60 g sulaa voita
täyte:
600 g tuorejuustoa
2 dl sokeria
1 dl vaniljasokeria
200 g valkosuklaata rouhittuna
1/2 sitruunan mehua ja raastettu kuori
6 munaa

Valmistusohje

Tässä valkosuklaajuustokakun ohje:

Pohjaa varten murskaa keksit ja sekoita niihin sokeri ja voi. Laita irtopohjavuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle leivinpaperi ja 
vuoraa vuoka keksimurskalla. Sekoita keskenään täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle.

Paista 140-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia. Tarjoa kakku vadelmasiirapin, siivilän läpi puserretun vadelmasoseen tai sokeroitujen 
vadelmien kanssa. 

Toimittaja: Arja Talonen

Kuvaaja: Colourbox

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Grillausvinkit

Dansukker jäätelöohje

 

Paras kotiruoka -kilpailu

Ruokakeskusteluissa

  • Raikas lisukekesäsalaatti

    Tällaista olen muutaman kerran tehnyt ja on tosi hyvää ja edullista. Salaatti kannattaa tehdä hyviss......

  • Ranskalaisia juustoja

    Ranskaa koluamassa ja juustoja etsimässä: Karmann kulkee ja koirat haukkuu... (http://albinkarman......

  • Videot tubessa

    Suosittelen videot Youtubessa.Paljon reseptejä!

  • Juomiat viileinä

    Millaisia kikkoja olette keksineet juhlajuomien säilyttämiseen viileinä? Juhlimme hankitaan juomatö......