Valkosuklaajuustokakku

Ainekset

Määrä Aines
pohja:
1/2 pkt Digestive-keksejä
2 rkl sokeria
60 g sulaa voita
täyte:
600 g tuorejuustoa
2 dl sokeria
1 dl vaniljasokeria
200 g valkosuklaata rouhittuna
1/2 sitruunan mehua ja raastettu kuori
6 munaa

Valmistusohje

Tässä valkosuklaajuustokakun ohje:

Pohjaa varten murskaa keksit ja sekoita niihin sokeri ja voi. Laita irtopohjavuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle leivinpaperi ja 
vuoraa vuoka keksimurskalla. Sekoita keskenään täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle.

Paista 140-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia. Tarjoa kakku vadelmasiirapin, siivilän läpi puserretun vadelmasoseen tai sokeroitujen 
vadelmien kanssa. 

Toimittaja: Arja Talonen

Kuvaaja: Colourbox

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Joulukinkun paistovinkit

 

Makuja maailmalta

 

Makuja maailmalta

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • Jouluruokia meiltä

    Meidän jouluruokamme ovat (ihmisiä on poistunut ja uusia tuullut tilalle) lähinnä tämänlaisia : kin......

  • Toisenlaiset joulupiparit

    Etsiskelin netistä vähän toisenlaista ohjetta tavanomaiseen reseptiini kyllästyneenä ja löysin Kodin......

  • Kinkun paistaminen

    Millaisella ohjeella te teette joulukinkkunne? Minä luin jostain, että kinkun pitäisi antaa sulaa vi......

  • Balsamiviinietikka ja omenaviinietikka

    Mitä eroa on balsamiviinietikalla ja omenaviinietikalla salaattikastikkeessa, onko maussa käytännöss......