Valkosuklaajuustokakku

Ainekset

Määrä Aines
pohja:
1/2 pkt Digestive-keksejä
2 rkl sokeria
60 g sulaa voita
täyte:
600 g tuorejuustoa
2 dl sokeria
1 dl vaniljasokeria
200 g valkosuklaata rouhittuna
1/2 sitruunan mehua ja raastettu kuori
6 munaa

Valmistusohje

Tässä valkosuklaajuustokakun ohje:

Pohjaa varten murskaa keksit ja sekoita niihin sokeri ja voi. Laita irtopohjavuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle leivinpaperi ja 
vuoraa vuoka keksimurskalla. Sekoita keskenään täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle.

Paista 140-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia. Tarjoa kakku vadelmasiirapin, siivilän läpi puserretun vadelmasoseen tai sokeroitujen 
vadelmien kanssa. 

Toimittaja: Arja Talonen

Kuvaaja: Colourbox

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Osallistu kisaan ja voita!

 

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • Herkkusämpylöitä

    Piti tulla teille hehkuttamaan että onnistuin leipomaan maailman parhaita sämpylöitä. Sain kaverilta......

  • Haudutuspadan

    Onko kellään Pitokokki haudutuspadan ohjeet tallessa? Itsellä on mennyt ne hukkaan ja tarvitsisin ne......

  • Maa-artisokka

    Haluaisin tehdä maa-artisokka keittoa kun sitä niin kehutaan. Olisin ostanut eilen maa-artisokkia va......

  • Maa-artisokkakeitto

    Tänä aamuna oli MTV3: lla vinkkinä yllämainittu keitto. Ajattelin kokeilla sitä, mutta täytyykö niit......