Punajuuri-kaalisalaatti

Punajuuri-kaalisalaatti 

alle 30 min
Helppo

Ainekset

4–5 pientä keitettyä punajuurta
3 g kypsää nektariinia
200 g salaatteja, esim. vuonankaalia ja punakaalia
2 rkl pinjan- ja kurpitsansiemeniä
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele punajuuret. Halkaise nektariinit ja poista kivet ja kanta. Leikkaa lohkoiksi.

2. Levitä puhtaat salaatinlehdet tarjoiluvadille ja aseta päälle punajuuri- ja nektariinipalat. Paahda kuivalla pannulla siemenet ja ripottele salaatin pinnalle.

3. Sekoita öljystä, sitruunamehusta ja mausteista kastike ja valuta salaatin päälle.

Tunnisteet

Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:

Avainsanat