Pienet marenki-iglut

Pienet marenki-iglut 

yli 60 min
Keskitaso

Ainekset

1 kpl ohut sokerikakkupohja
3 dl puolukoita (tai muita pakastemarjoja)
6 dl vaniljajäätelöä
1 dl valmista kinuskikastiketta
puoli annosta marenkia

Valmistusohje

Pikkuiglut kätkevät sisäänsä puolukoita, kinuskia ja vaniljajääteloä.

Katso perusmarengin resepti.  

  • Leikkaa kakkupohjasta pienten piirasvuokien pohjalle sopivat palat. Lisää päälle puolukat, jäätelö ja kinuskikastike. Pane vuoat pakastimeen odottamaan.
  • Valmista marenki perusohjeen mukaan. Levitä marenki annosten päälle niin, etta se peittää jäätelon täysin.
  • Pane iglut 225-asteiseen uuniin, kunnes marengin pinta saa vähän väriä.

 

Avainsanat