Pastaa, kesäkurpitsaa ja salviaa

Pastaa, kesäkurpitsaa ja salviaa 

alle 30 min
Helppo
Napaksi paistetut kesäkurpitsaviipaleet ja rapea salvia ryydittävät gnocchit.

Ainekset

300 g gnocchia
1 pieni ja ohut kesäkurpitsa
2 rkl öljyä
1 dl tuoreita salvianlehtiä
50 g voita
1 rkl sitruunamehua
0.5 tl raastettua sitruunankuorta
0.5 tl vastajauhettua mustapippuria
suolaa
1 dl raastettua parmesaania

Valmistusohje

● Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Pikapaista viipaleet oliiviöljyssä. Keitä gnocchit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
● Kuumenna voi paistinpannulla, lisää salvianlehdet ja paista niitä 2-3 minuuttia eli kunnes voi ruskistuu hieman ja salvia on rapeaa. Lisää sitruunan mehu ja kuoriraaste. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele salviaseos ja kesäkurpitsaviipaleet gnocchien joukkoon. Raasta annosten pinnalle parmesaania.

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:

Avainsanat