Mysli

Ainekset

Määrä Aines
3 dl kaurahiutaleita (puhdaskaura)
3 dl tattarihiutaleita
1 dl kuivattuja mustikoita
1 dl kuivattuja karpaloita tai puolukoita
1 dl ruusunmarjajauhetta tai tyrnijauhetta
0,5 dl pellavansiemeniä
1 dl hasselpähkinöitä

Valmistusohje

1. Levitä hiutaleet ja karkeasti rouhitut pähkinät uunipannulle leivinpaperin päälle ja paahda noin 20 minuuttia 175-asteisessa uunissa. Sekoita välillä, älä anna tummua liikaa.

2. Anna hiutaleiden jäähtyä ja sekoita kaikki aineet keskenään.

3. Tarjoa mysliä jogurtin, viilin, maidon tai soijamaidon kanssa.

Vinkki: Kauran tilalla voit käyttää myös riisihiutaleita.

1 rkl (10 g): 73 kJ, 17 kcal

Toimittaja: Soili Soisalo

Kuvaaja: Mirva Kakko

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Paras kotiruoka -kilpailu

 

Viikon ruokalista

Ruokakeskusteluissa

  • mikä on oikea tapa mitata

    uusienperunoiden kypsyys, että keittäminen onnistuisi?

  • Pitsa?

    Hieman arveluttaa tällainen uudenlainen pitsa. Pikaruokajätti mullisti pitsan täysin ? Söisitkö itse......

  • Intialaisia pääsiäisruokia

    Tämä tulee viime hetkessä, mutta tietääkö kukaan tyypillisiä intialaisia pääsiäisruokia? Jos saisi r......

  • Pääsiäisen jälkiruoat?

    Millaisia jälkiruokia teetta pääsiäisaterioille? Onko teillä jotain perinteisiä, vai etsittekö aina ......