Mysli

Ainekset

Määrä Aines
3 dl kaurahiutaleita (puhdaskaura)
3 dl tattarihiutaleita
1 dl kuivattuja mustikoita
1 dl kuivattuja karpaloita tai puolukoita
1 dl ruusunmarjajauhetta tai tyrnijauhetta
0,5 dl pellavansiemeniä
1 dl hasselpähkinöitä

Valmistusohje

1. Levitä hiutaleet ja karkeasti rouhitut pähkinät uunipannulle leivinpaperin päälle ja paahda noin 20 minuuttia 175-asteisessa uunissa. Sekoita välillä, älä anna tummua liikaa.

2. Anna hiutaleiden jäähtyä ja sekoita kaikki aineet keskenään.

3. Tarjoa mysliä jogurtin, viilin, maidon tai soijamaidon kanssa.

Vinkki: Kauran tilalla voit käyttää myös riisihiutaleita.

1 rkl (10 g): 73 kJ, 17 kcal

Toimittaja: Soili Soisalo

Kuvaaja: Mirva Kakko

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Osallistu kilpailuun!

 

 

Makuja maailmalta

 

Tunnetko sienet? Tee testi!

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

 

Paras kotiruoka -kilpailu

Ruokakeskusteluissa

  • Riisipuuro

    Hei, kysymys siis kuuluu, voiko riisipuuroa pakastaa? Tuli tehtyä vähän liikaa pariksi päiväksi...

  • Lisuke

    Ihmisellä on aivolisäke ja umpilisäke, mutta se, mitä syödään aterialla, on LISUKE. Tätä eivät tiedä......

  • Pannaria

    Hei! Nyt tarvitsisin pannukakun reseptin. Sellainen paksu, mehevä, ei liian makea pannari olisi m......

  • G: Mitä kiellettyä ruokaa kaipaat?

    Olen vehnäallergikko ja ikävöin eniten Pälkäneen perunalimppua, tuoretta ranskanleipää ja lakua.