Mustaherukkavaahto

Ainekset

Määrä Aines
3 dl mustaherukoita (mieluiten puoliksi jäisiä)
2 rkl sokeria
3 kananmunan valkuaista
2 ½ dl vaniljakastiketta

Valmistusohje

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Sekoita tehosekoittimessa ensin mustaherukat, sokeri ja munavaahto.

Lisää vaniljakastike ja sekoita. Tarkista maku, lisää tarvittaessa sokeria.

Laita annoskippoihin ja jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Tarjoile kylmänä.
 

Toimittaja: Sirkka Hirvonen

Kuvaaja: Kari Hautala

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Osallistu kilpailuun!

 

 

Makuja maailmalta

 

Tunnetko sienet? Tee testi!

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

 

Paras kotiruoka -kilpailu

Ruokakeskusteluissa

  • Riisipuuro

    Hei, kysymys siis kuuluu, voiko riisipuuroa pakastaa? Tuli tehtyä vähän liikaa pariksi päiväksi...

  • Lisuke

    Ihmisellä on aivolisäke ja umpilisäke, mutta se, mitä syödään aterialla, on LISUKE. Tätä eivät tiedä......

  • Pannaria

    Hei! Nyt tarvitsisin pannukakun reseptin. Sellainen paksu, mehevä, ei liian makea pannari olisi m......

  • G: Mitä kiellettyä ruokaa kaipaat?

    Olen vehnäallergikko ja ikävöin eniten Pälkäneen perunalimppua, tuoretta ranskanleipää ja lakua.