Mustaherukkavaahto

Ainekset

Määrä Aines
3 dl mustaherukoita (mieluiten puoliksi jäisiä)
2 rkl sokeria
3 kananmunan valkuaista
2 ½ dl vaniljakastiketta

Valmistusohje

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Sekoita tehosekoittimessa ensin mustaherukat, sokeri ja munavaahto.

Lisää vaniljakastike ja sekoita. Tarkista maku, lisää tarvittaessa sokeria.

Laita annoskippoihin ja jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Tarjoile kylmänä.
 

Toimittaja: Sirkka Hirvonen

Kuvaaja: Kari Hautala

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Paras kotiruoka -kilpailu

 

Viikon ruokalista

Ruokakeskusteluissa

  • Pitsa?

    Hieman arveluttaa tällainen uudenlainen pitsa. Pikaruokajätti mullisti pitsan täysin ? Söisitkö itse......

  • Intialaisia pääsiäisruokia

    Tämä tulee viime hetkessä, mutta tietääkö kukaan tyypillisiä intialaisia pääsiäisruokia? Jos saisi r......

  • Pääsiäisen jälkiruoat?

    Millaisia jälkiruokia teetta pääsiäisaterioille? Onko teillä jotain perinteisiä, vai etsittekö aina ......

  • Pääsiäisen pääruoka

    Löysin HS:n ruokaliitteestä viime viikolla kiinnostavan pääruokaehdotuksen. Lammaspata karitsan paa......