Mustaherukkavaahto

Ainekset

Määrä Aines
3 dl mustaherukoita (mieluiten puoliksi jäisiä)
2 rkl sokeria
3 kananmunan valkuaista
2 ½ dl vaniljakastiketta

Valmistusohje

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Sekoita tehosekoittimessa ensin mustaherukat, sokeri ja munavaahto.

Lisää vaniljakastike ja sekoita. Tarkista maku, lisää tarvittaessa sokeria.

Laita annoskippoihin ja jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Tarjoile kylmänä.
 

Toimittaja: Sirkka Hirvonen

Kuvaaja: Kari Hautala

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Osallistu kilpailuun!

 

 

Makuja maailmalta

 

Tunnetko sienet? Tee testi!

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

 

Paras kotiruoka -kilpailu

Ruokakeskusteluissa