Kaurapannukakku

Kaurapannukakku 

8 annosta
30-60 min
Helppo

Ainekset

2 dl kaurapuuroa (tai riisi-, ohra- tai mannapuuroa)
2 dl maitoa
1 dl vehnäjauhoja
¼ tl suolaa
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2 tl rasiamargariinia

Valmistusohje

Jalosta kaurapuuron tähteet kaurapannukakuksi hävikistä herkuksi -teemalla ja tarjoa pannari marjasoseen tai hillon kanssa.

1. Sekoita sähkövatkaimella kaurapuuroon maito, jauhot ja mausteet ja turvota puolisen tuntia.

2. Lisää taikinaan munat ja voitele puolen uunipannun kokoinen piirakkavuoka.

3. Paista pannukakkua puolisen tuntia 200 asteessa ja tarjoa marjasoseen tai hillon kanssa.

340 kJ (80 kcal) 1 pala

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ruokavalio:

Avainsanat