Kasvisbruschettat

Kasvisbruschettat 

8 annosta
alle 30 min
Helppo
Valmista herkulliset bruschettat artisokkahummuksesta ja vihanneksista. Tarjoa lisäksi leikkeleitä, joilla voit halutessasi tuunata bruschettoista lihaisampia.

Ainekset

1 vaalea patonki

Artisokkahummus

1 dl grillattuja latva-artisokkia öljyssä
1 prk (290/175 g) esikeitettyjä kikherneitä

Lisäksi

12–14 kirsikkatomaattia
25 g rucolasalaattia

Valmistusohje

Viipaloi patonki ja paahda leivät joko grillissä tai uunissa grillivastusten alla. Nosta valutetut artisokat tehosekoittimen kulhoon ja lisää joukkoon kikherneet liemineen. Soseuta ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi levitteeksi. Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan. Sipaise paahdetulle leivälle artisokkahummusta ja nosta päälle rucolasalaattia ja kirsikkatomaatteja.

Lisää herkullisia bruschettoja: 

925870-bruschetta.jpg

Grillibruschetta

736112-bruschetat.jpg

Helpot rukiiset bruschetat

789091-bruschetta.jpg

Tomaatti-pestobruschetta

Kotiliesi.fi: Vuohenjuustobruschettat

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:

Avainsanat