Karibialaiset jättikatkaravunpyrstöt

Karibialaiset jättikatkaravunpyrstöt 

4 annosta
30-60 min
Helppo

Ainekset

500 g jättikatkaravunpyrstöjä
2 limetin mehu
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
2 rkl tuoretta inkivääriä
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl sokeria
0.5 tl murskattua chiliä
1 dl tuoretta korianteria hienonnettuna
ripaus suolaa

Valmistusohje

Karibialaiset marinoidut jättikatkaravunpyrstöt sopivat ruokahalun herättäjäksi tai alkupalaksi. Kyytipojaksi sopii vaikkapa mojito.

1. Sekoita isossa kulhossa kaikki muut aineet paitsi ravut.
2. Tarkista marinadin maku ja kääntele sitten joukkoon jättikatkaravunpyrstöt.
3. Peitä kulho kelmulla ja anna tekeytyä noin 30 minuuttia jääkaapissa.
4. Tarjoile cocktailtikuilla napsittavina alkupaloina.

Katso myös:

Karibialaisessa keittiössä yhdistyvät monet maut
Karibialaiset katkaravut

Kotiliesi.fi: Karbialainen luumupiirakka

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:

Avainsanat