Kantarellipasta

Kantarellipasta 

alle 30 min
Helppo

Ainekset

noin 500 g juusto-pinaattitäyteisiä tortellineja
0.5 l pieniä kantarelleja
5 viipaletta pekonia
1.5 dl kermaa
0.5 dl valkoviiniä
mustapippuria myllystä
ruohosipulisilppua

Valmistusohje

1. Ruskista silputtua pekonia hetki paistinpannulla, lisää tilkka öljyä sekä sienet. Paista sekoitellen n. 5 minuuttia. Lisää kerma ja viini. Kuumenna hetki.

2. Kypsennä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa pasta syville lautasille, lisää päälle sieni-pekoniseos. Jauha pinnalle mustapippuria ja lisää päälle silputtua ruohosipulia. Tarjoa pasta heti tulikuumana.

Tunnisteet

Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:

Avainsanat