Jokirapusalaatti

Jokirapusalaatti 

alle 30 min
Helppo

Ainekset

200 g tilliliemeen säilöttyjä jokiravunpyrstöjä
1 dl majoneesia
150 g ranskankermaa
1 murskattu valkosipulinkynsi
2 tl ketsuppia
tilkka konjakkia
pari hyppysellistä chilihiutaleita
tilli- ja ruohosipulisilppua
mustapippuria

Valmistusohje

Kun lahjat on avattu ja laulut laulettu, on yöpalan vuoro. Jokirapusalaatti leivän päällä on aattoyön herkullinen iltapala joka saa juhlavan loppusilauksensa konjakkitilkasta.

1. Hakkaa valutetut ravunpyrstöt karkeasti pienemmiksi. Lisää sekaan tilli-ruohosipulisilppua. Sekoita majoneesiin ranskankerma, valkosipuli ja ketsuppi. Mausta konjakkitilkalla, suolalla, chilillä ja mustapippurilla.

2. Sekoita kastike rapusilppuun vasta tarjoiluvaiheessa. Syö jokirapusalaattia leivän päällä. 

Lisää rapuherkkuja:

Ranskalainen rapukeitto
Helppo rapusalaatti
Rapusalaatti venäläiseen tapaan
Kotiliesi.fi: Jokirapu-caesarsalaatti

Avainsanat