Helppo suklaakakku

Kommentoi juttua
Katsottu: 2238 kertaa

Ainekset

Määrä Aines
3 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaota
1,5 dl voisulaa
1 dl rouhittua tummaa suklaata
2 munaa
Pinnalle
100 g maustamatonta tuorejuustoa
25 g voita
1 dl tomusokeria
1 dl mustaherukkasosetta

Valmistusohje

1. Sekoita taikina-ainekset keskenään puuhaarukalla. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Kakku saa jäädä keskeltä mehevän tahmaiseksi.

2. Sekoita tuorejuustoon sulatettu voi ja mausta tomusokerilla. Lusikoi seos jäähtyneen kakun pinnalle. Valuta mustaherukkapyreetä kakun pinnalle ja vetele sose kiehkuroiksi lusikalla. Voit ostaa mustaherukkasoseen valmiina pakasteena tai pusertaa sulatetut herukat siivilän läpi soseeksi ja maustaa soseen sokerilla.

Toimittaja: Taina Salovaara

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Osallistu kisaan ja voita!

 

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • Kuinka kypsäksi paistat lohen?

    Tällä hetkellä uunissa 180 asteessa n. kilon pala, sisälämpö saa olla 45 astetta. Lämpötila nousee v......

  • Juhlat ystäville

    Aion kutsua noin 10 ystävääni kotiini juhlimaan synttäreitäni. Vain kahvittelusta olisi kyse mutta h......

  • Kevään parsaherkut

    Parsasesonki on parhaimmillaan. Kuinka ellit laitatte parsaa? Maistuuko teille valkoinen vai vihreä ......

  • gluteenitonta kahvipöytään

    Ensiviikolla tulisi käymään vieraita ja siinä on myös henkilö joka saa syödä vain gluteenittomia tuo......