Helppo suklaakakku

Kommentoi juttua
Katsottu: 2111 kertaa

Ainekset

Määrä Aines
3 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaota
1,5 dl voisulaa
1 dl rouhittua tummaa suklaata
2 munaa
Pinnalle
100 g maustamatonta tuorejuustoa
25 g voita
1 dl tomusokeria
1 dl mustaherukkasosetta

Valmistusohje

1. Sekoita taikina-ainekset keskenään puuhaarukalla. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Kakku saa jäädä keskeltä mehevän tahmaiseksi.

2. Sekoita tuorejuustoon sulatettu voi ja mausta tomusokerilla. Lusikoi seos jäähtyneen kakun pinnalle. Valuta mustaherukkapyreetä kakun pinnalle ja vetele sose kiehkuroiksi lusikalla. Voit ostaa mustaherukkasoseen valmiina pakasteena tai pusertaa sulatetut herukat siivilän läpi soseeksi ja maustaa soseen sokerilla.

Toimittaja: Taina Salovaara

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

 

Makuja maailmalta

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • sämppikset

    Hei! Tein ensimmäiset omatekoiset sämppikset tänään. Hyviä niistä tuli mutta ihmettelin kun ohjees......

  • Miksi kakkupohja ja tuulihatut lässähtävät?

    En ymmärrä miksi nykyaikaisissa uunissa paistaessa kakkupohjat ja tuulihatut lässähtävät aina!? En a......

  • mauttomat tomaatit!

    Miksi tomaateissa ei ole enää mitään makua? Nytkin menin tyhmänä ostamaan Pirkan pikkutomaatteja, j......

  • Hirvenvasan maksa

    Mitähän tuosta tekisi? Tavaraa on varmaankin noin kilon verran, joten pariakin eri ruokalajia voisi ......