Helppo rapusalaatti

Helppo rapusalaatti 

4 annosta
30-60 min
Helppo

Ainekset

10 ravun lihat
2 avokadoa
1 varrellinen sipuli
1 nippu tilliä
1 dl majoneesia
puolikkaan sitruunan mehu
2 tl dijoninsinappia
1 tl tomaattipyreetä
suolaa
valkopippuria
salaatinlehtiä

Valmistusohje

Helppo rapusalaatti maistuu sekä leivän päällä että sellaisenaan.

1. Jätä muutama ravunpyrstö koristeeksi, ja hienonna loput ravunlihat. Halkaise avokadot. Poista niistä kivi ja kuoret. Kuutioi avokadonpuolikkaat. Hienonna sipuli ja tilli.

2. Sekoita majoneesin joukkoon sitruunamehu, sinappi ja tomaattipyree. Mausta seos maun mukaan suolalla ja valkopippurilla.

3. Sekoita hienonnetut aineet kastikkeen joukkoon.

4. Suikaloi salaatti ja levitä suikaleet lautasille. Nosta rapusalaatti kekoina salaatinlehtien päälle. Koristele annokset ravunpyrstöillä ja tillillä.

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:

Avainsanat