Helpot ja nopeat rieskapizzat

Helpot ja nopeat rieskapizzat 

4 annosta
alle 30 min
Helppo

Ainekset

4 kpl isoja lapinrieskoja
4 reilua ruokalusikallista pestokastiketta
150 g raastettua parmesaanijuustoa
2 tl oreganoa
150 g chorizo- tai salamimakkaraa viipaleina
2 tomaattia
2 palloa mozzarellaa
1 ruukku rucolaa

Valmistusohje

Rieskapizzat syntyvät nopeasti ja helposti. Pikapizzan pohjana on lapinrieskaa. Tuoreet täytteet tekevät pizzasta raikkaan.

1. Nosta rieskat leivinpaperilla peitetyille uunipelleille.
2. Levitä jokaiselle rieskalle lusikallinen pestoa. Ripottele pinnoille parmesaani ja oregano. Lisää vielä makkara- ja tomaattiviipaleet.
3. Paista rieskapizzoja 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
4. Liu’uta pizzat lautasille ja revi pinnoille mozzarellat. Viimeistele tuoreella rucolalla. Tarjoile heti.

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ateriatyyppi:

Avainsanat