Grillatut kanankoivet piri piri (Frango no churrasco com piri piri)

Grillatut kanankoivet piri piri (Frango no churrasco com piri piri) 

4 annosta
vähintään vuorokausi
Keskitaso

Ainekset

16 broilerin koipea
6 dl piri piri -kastiketta
1 hienonnettu valkosipulin kynsi
suolaa ja mustapippuria
4 rkl voita

Valmistusohje

Pane broilerin koivet kaksinkertaiseen muovipussiin ja kaada päälle 5 dl piri piri -kastiketta. Sulje pussi ja anna maustua 8–10 tuntia pussia silloin tällöin käännellen.

Valuta koivet. Ripottele niille suolaa ja mustapippuria. Sekoita loput 1 dl kastikkeesta, hienonnettu valkosipulin kynsi ja sulatettu voi.

Grillaa koivet hitaasti kauniin ruskeiksi voidellen niitä silloin tällöin voi-kastikeseoksella.

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Raaka-aineet:

Avainsanat