Grillattua bataattia, parsaa ja tofua

Ainekset

Määrä Aines
1 bataatti (noin 500 g)
vihreää parsaa
1 pkt tofua
öljyä
sitruunalla maustettua sormisuolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Grillattu bataatti, parsa ja tofu maistuvat sellaisinaan tai muiden grilliruokien lisäkkeenä.

Huuhdo bataatti ja leikkaa se parin sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Huuhdo parsat ja leikkaa niiden tyvestä pieni pala pois. Leikkaa tofu viipaleiksi.

Voitele bataattiviipaleet, parsat ja tofuviipaleet öljyllä ja grillaa niitä noin viisi minuuttia.

Mausta kaikki grillatut ainekset maun mukaan sormisuolalla ja mustapippurilla.

Toimittaja: Sirkka Hirvonen

Kuvaaja: Marjo Tynkkynen

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Paras kotiruoka -kilpailu

 

Viikon ruokalista

Ruokakeskusteluissa

  • Pääsiäisen pääruoka

    Löysin HS:n ruokaliitteestä viime viikolla kiinnostavan pääruokaehdotuksen. Lammaspata karitsan paa......

  • kevään kalaruoat

    Keventäminen ruokapöydässä on aina paikallaan. Millaisia kalaruokia ellit tekevät nyt keväällä? I......

  • Milloin viimeksi?

    Milloin viimeksi kokeilit palstalta löytynyttä ruoka-/leivontaohjetta? Mikä se oli? Mitä pidit? Olik......

  • Deviled eggs

    Tehtäisiinkö jollekin pääsiäisaterialle alkupaloiksi DEVILED EGGS? CLASSIC DEVILED EGGS 12 k......