Grillattua bataattia, parsaa ja tofua

Ainekset

Määrä Aines
1 bataatti (noin 500 g)
vihreää parsaa
1 pkt tofua
öljyä
sitruunalla maustettua sormisuolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Grillattu bataatti, parsa ja tofu maistuvat sellaisinaan tai muiden grilliruokien lisäkkeenä.

Huuhdo bataatti ja leikkaa se parin sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Huuhdo parsat ja leikkaa niiden tyvestä pieni pala pois. Leikkaa tofu viipaleiksi.

Voitele bataattiviipaleet, parsat ja tofuviipaleet öljyllä ja grillaa niitä noin viisi minuuttia.

Mausta kaikki grillatut ainekset maun mukaan sormisuolalla ja mustapippurilla.

Toimittaja: Sirkka Hirvonen

Kuvaaja: Marjo Tynkkynen

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Paras kotiruoka -kilpailu

 

Viikon ruokalista

Ruokakeskusteluissa

  • mikä on oikea tapa mitata

    uusienperunoiden kypsyys, että keittäminen onnistuisi?

  • Pitsa?

    Hieman arveluttaa tällainen uudenlainen pitsa. Pikaruokajätti mullisti pitsan täysin ? Söisitkö itse......

  • Intialaisia pääsiäisruokia

    Tämä tulee viime hetkessä, mutta tietääkö kukaan tyypillisiä intialaisia pääsiäisruokia? Jos saisi r......

  • Pääsiäisen jälkiruoat?

    Millaisia jälkiruokia teetta pääsiäisaterioille? Onko teillä jotain perinteisiä, vai etsittekö aina ......