Grillattua bataattia, parsaa ja tofua

Ainekset

Määrä Aines
1 bataatti (noin 500 g)
vihreää parsaa
1 pkt tofua
öljyä
sitruunalla maustettua sormisuolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Grillattu bataatti, parsa ja tofu maistuvat sellaisinaan tai muiden grilliruokien lisäkkeenä.

Huuhdo bataatti ja leikkaa se parin sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Huuhdo parsat ja leikkaa niiden tyvestä pieni pala pois. Leikkaa tofu viipaleiksi.

Voitele bataattiviipaleet, parsat ja tofuviipaleet öljyllä ja grillaa niitä noin viisi minuuttia.

Mausta kaikki grillatut ainekset maun mukaan sormisuolalla ja mustapippurilla.

Toimittaja: Sirkka Hirvonen

Kuvaaja: Marjo Tynkkynen

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Teekanne-kilpailu

 

Keventäjän parhaat reseptit

 

Makuja maailmalta

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • Isoäidin menyy

    Räiskäleet maistuivat niin hyvälle, että haluaisin laittaa niitä vieraillekin, mutta en heidän odott......

  • Fazerin suklaa on pahaa!

    En ymmärrä miten joku voi oikeasti syödä Fazerin suklaata, sehän aivan mautonta ja jos jollekin mais......

  • Rahkan teko-ohje

    Hei, kysyisin tietääkö kukaan miten tehdään rahkaa? Olen muuttamassa ulkomaille maahan, jossa ei my......

  • Kouluruokaa edullisesti

    Olen ihmetellyt, kun kouluruokailua on pidetty aivan liian kalliina. On puhuttu, että aterian raaka-......