Grillattua bataattia, parsaa ja tofua

Ainekset

Määrä Aines
1 bataatti (noin 500 g)
vihreää parsaa
1 pkt tofua
öljyä
sitruunalla maustettua sormisuolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Grillattu bataatti, parsa ja tofu maistuvat sellaisinaan tai muiden grilliruokien lisäkkeenä.

Huuhdo bataatti ja leikkaa se parin sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Huuhdo parsat ja leikkaa niiden tyvestä pieni pala pois. Leikkaa tofu viipaleiksi.

Voitele bataattiviipaleet, parsat ja tofuviipaleet öljyllä ja grillaa niitä noin viisi minuuttia.

Mausta kaikki grillatut ainekset maun mukaan sormisuolalla ja mustapippurilla.

Toimittaja: Sirkka Hirvonen

Kuvaaja: Marjo Tynkkynen

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

 

Makuja maailmalta

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • sämppikset

    Hei! Tein ensimmäiset omatekoiset sämppikset tänään. Hyviä niistä tuli mutta ihmettelin kun ohjees......

  • Miksi kakkupohja ja tuulihatut lässähtävät?

    En ymmärrä miksi nykyaikaisissa uunissa paistaessa kakkupohjat ja tuulihatut lässähtävät aina!? En a......

  • mauttomat tomaatit!

    Miksi tomaateissa ei ole enää mitään makua? Nytkin menin tyhmänä ostamaan Pirkan pikkutomaatteja, j......

  • Hirvenvasan maksa

    Mitähän tuosta tekisi? Tavaraa on varmaankin noin kilon verran, joten pariakin eri ruokalajia voisi ......