Friteerattu feta (saganági)

Ainekset

Määrä Aines
noin 1 cm:n pala fetaa
1 kananmuna
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl korppujauhoja
öljyä paistamiseen
puolikas sitruuna

Valmistusohje

Huuhdo feta ja pyörittele se ensin vehnäjauhoissa, sen jälkeen kanamunassa ja korppujauhoissa. Lorauta öljyä pannulle ja
paista juusto kauniin ruskeaksi. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.

Friteerattu juusto on tuhti herkku, joten yhdestä juustopalasta riittää useallekin alkupalalautaselle.
 

Toimittaja: Arja Brück

Kuvaaja: Photos.com

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Makuja maailmalta

 

Tunnetko sienet? Tee testi!

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

 

Paras kotiruoka -kilpailu

Ruokakeskusteluissa

  • paras Lindströmin pihvi

    Kertokaahan parhaat niksinne kunnon Lindströmin pihvin tekemiseen. Käytättekö tuoreesta keitettyjä......

  • kaalikääryleet

    Kohta koittaa kaalikääryleiden aika. Käytättekö vaaleaa vai tummaa siirappia? Entä pelkkää lihalien......

  • Ilmakuivatun kinkun säilytys

    Jätin yön yli vahingossa ilmakuivatun kinkun (avaamaton paketti) huoneenlämpöön ja mietein että pitä......

  • Läskisoosi

    Hyväksi todettuja reseptejä otetaan vastaan. Käytättekö kermaa tai muita mausteita suolan ja pippuri......