Friteerattu feta (saganági)

Ainekset

Määrä Aines
noin 1 cm:n pala fetaa
1 kananmuna
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl korppujauhoja
öljyä paistamiseen
puolikas sitruuna

Valmistusohje

Huuhdo feta ja pyörittele se ensin vehnäjauhoissa, sen jälkeen kanamunassa ja korppujauhoissa. Lorauta öljyä pannulle ja
paista juusto kauniin ruskeaksi. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.

Friteerattu juusto on tuhti herkku, joten yhdestä juustopalasta riittää useallekin alkupalalautaselle.
 

Toimittaja: Arja Brück

Kuvaaja: Photos.com

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Makuja maailmalta

 

Äänestä ja voita!

 

 

Makuja maailmalta

 

Tunnetko sienet? Tee testi!

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

 

Paras kotiruoka -kilpailu

Ruokakeskusteluissa

  • Uusi kevytherkku!

    Namnamnam! Maistoin tänään tollasta jätskiä kuin wheyhey proteiinijäätelö, ihan sika hyvää ja sokeri......

  • Hilman päivän suklaakakkua?

    Kuka tietäisi Sacherkakkureseptiä, joka sopii kaikille eli prätkäkundille ja vegaanille yhtälailla, ......

  • Hylapyllyn kerma

    Voiko hylapylly syödä laatikkoruokaa, jossa on tavallista kuohukermaa?

  • Paras hirvenliha reseptinne

    Mieheni tuli juuri pohjoisesta ja toi mukanaan erityyppisiä lihakimpaleita (ulkofile, sisäfile, kulm......