Friteerattu feta (saganági)

Ainekset

Määrä Aines
noin 1 cm:n pala fetaa
1 kananmuna
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl korppujauhoja
öljyä paistamiseen
puolikas sitruuna

Valmistusohje

Huuhdo feta ja pyörittele se ensin vehnäjauhoissa, sen jälkeen kanamunassa ja korppujauhoissa. Lorauta öljyä pannulle ja
paista juusto kauniin ruskeaksi. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.

Friteerattu juusto on tuhti herkku, joten yhdestä juustopalasta riittää useallekin alkupalalautaselle.
 

Toimittaja: Arja Brück

Kuvaaja: Photos.com

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

Suvun paras resepti bloggarit

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • Aloe Vera Gel

    Moi! Olen juonut päivittäin kohta 3 kk ajan Foreverliving Productin Aloe Vera Gel juomaa 30 ml päivä......

  • Helppo ja herkullinen jälkiruoka?

    Olisiko kenelläkään vinkkiä helppotekoiseen ja herkulliseen sekä näyttävään jälkiruokaan - suklaa ei......

  • Vihermoothiet

    Millaista vihermoothieta olette tehneet? Kesällä haluttaisi syödä ja juoda paljon mikä on vihreää.......

  • Kuinka kypsäksi paistat lohen?

    Tällä hetkellä uunissa 180 asteessa n. kilon pala, sisälämpö saa olla 45 astetta. Lämpötila nousee v......