Friteerattu feta (saganági)

Ainekset

Määrä Aines
noin 1 cm:n pala fetaa
1 kananmuna
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl korppujauhoja
öljyä paistamiseen
puolikas sitruuna

Valmistusohje

Huuhdo feta ja pyörittele se ensin vehnäjauhoissa, sen jälkeen kanamunassa ja korppujauhoissa. Lorauta öljyä pannulle ja
paista juusto kauniin ruskeaksi. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.

Friteerattu juusto on tuhti herkku, joten yhdestä juustopalasta riittää useallekin alkupalalautaselle.
 

Toimittaja: Arja Brück

Kuvaaja: Photos.com

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Makuja maailmalta

 

Mitä ruokaksi jauhelihasta?

Ruokakeskusteluissa

  • Aloe Vera Gel

    Moi! Olen juonut päivittäin kohta 3 kk ajan Foreverliving Productin Aloe Vera Gel juomaa 30 ml päivä......

  • Parhaat kevytherkut/naposteltavat

    Listataan tähän vinkkejä kevyistä naposteluruuista tai juomista, saa olla suolaista tai makeaa. Min......

  • Kauriin kinkulle ohje??

    Hei, Haluaisin kovasti laittaa pyhäinpäiväksi pakasteesta kauriin kinkun eli takajalan. Filehän on ......

  • Erään sortin ton-ton-ton ruokavalio

    Kertokaapa linkkejä sivustohin, joilta löytyy hyviä vinkkejä maidottomaan- gluttenittomaan- sokeritt......