Cheddarjuustofrittata

Cheddarjuustofrittata 

8 annosta
alle 30 min
Helppo
Täyteläinen cheddarjuustofritatta nautitaan lämpimänä suoraan pannulta. Cheddarin lisäksi tämä frittata saa makua myös parmesaanista.

Ainekset

6 isoa munaa
2 keltuaista
1.5 dl kermaa
1 dl raastettua parmesaania
ripaus cayennenpippuria
ripaus suolaa ja rouhittua valkopippuria
100 g keltaista cheddarjuustoa

Paistamiseen

voi-öljyseosta

Valmistusohje

1. Sekoita kulhossa munat, kerma ja parmesaaniraaste. Mausta cayennenpippurilla, suolalla ja valkopippurilla.

2. Kuumenna voi-öljyseos ja kaada pannulle munakasseos. Vedä puulastalla pohjaa pitkin reunoilta keskustaan ja kallistele pannua välillä. Kypsennä hitaasti, kunnes massa alkaa hieman hyytyä. Ripottele cheddarjuusto kostean munakkaan pintaan.

3. Valuta munakas leivinpaperoidulle uunipellille tai gratinoi suoraan paistinpannulla, kunhan siinä on uuninkestävä kädensija. Ruskista munakkaan pinta nopeasti uunissa kuumien grillivastusten alla, kunnes se saa pinnalta kauniin värin.

Kokeile myös näitä frittata-reseptejä:

982576-frittata2048.jpg

Sieni-pinaattifrittata

961054-parsakaalifrittata.jpg

Parsakaalifrittata

Parsa_vuohenjuustofrittata

Parsa-vuohenjuustofrittata

Kotiliesi.fi: Himahellan frittata

Tunnisteet

Raaka-aineet:

Avainsanat