Avokadosalaatti

Ainekset

Määrä Aines
2 avokadoa
6-8 salaatinlehteä
2 dl raejuustoa (2 % rasvaa) tai tofua
muutama oksa tilliä
4 rkl Kaviart-levävalmistetta

Valmistusohje

1. Halkaise avokadot ja poista kivi.

2. Pilko osa salaatinlehdistä ja sekoita hienonnettu tilli raejuustoon.

3. Kokoa salaatit, täytä avokadon kolo ja päällinen salaatilla ja raejuustolla, koristele leväkaviaarilla. Jos haluat salaatista helpommin syötävän, voit kuoria ja viipaloida avokadot ja asetella ainekset kauniisti salaatinlehden päälle.

1250 kJ (300 kcal) annos

Toimittaja: Soili Soisalo

Kuvaaja: Tommi Tuomi

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Paras kotiruoka -kilpailu

 

Viikon ruokalista

Ruokakeskusteluissa

  • Intialaisia pääsiäisruokia

    Tämä tulee viime hetkessä, mutta tietääkö kukaan tyypillisiä intialaisia pääsiäisruokia? Jos saisi r......

  • Pääsiäisen jälkiruoat?

    Millaisia jälkiruokia teetta pääsiäisaterioille? Onko teillä jotain perinteisiä, vai etsittekö aina ......

  • Pääsiäisen pääruoka

    Löysin HS:n ruokaliitteestä viime viikolla kiinnostavan pääruokaehdotuksen. Lammaspata karitsan paa......

  • kevään kalaruoat

    Keventäminen ruokapöydässä on aina paikallaan. Millaisia kalaruokia ellit tekevät nyt keväällä? I......