Ancka bakar kakor: Masu-kakku työkavereille

Meillä on töissä todella mukava ja lämminhenkinen reilu 10 henkilön työkaveriporukka. Me käymme yhdessä syömässä lähes päivittäin ja voin rehellisesti sanoa, että ollaan kyllä itketty ja naurettu sekä jaettu niin ilot kuin surutkin yhdessä.

Masu-kakku

Voin väittää, että meistä jokainen antaa työllensä enemmän ja ylittää itsensä kerta kerran jälkeen siksi, että saamme työstä enemmän, kun ympärillä on ihmisiä, jotka ovat tärkeitä.

Kuluvana syksynä meidän porukasta siirtyi yksi tärkeimpiin hommiin, työnantajalle, joka ei tule päästämään helpolla, mutta työ tulee olemaan sitäkin antoisampaa - Tämä työ tulee kestämään elämän loppuun asti ja sitä parempaa pestiä ei ole!

Työkaverini oma tiimi halusi muistaa häntä vielä erikseen ja niinpä he pyysivät, että tekisin tulevalle äidille kakun viimeisenä työpäivänä ennen alkavaa mammista.
Tein työtä käskettyä ja niinpä Johannan ja tulevan vaavin kunniaksi valmistui oma masukakku.

Masu-kakku

Ihanaa loppusuoraa, tsemppiä loppurutistukseen ja nautinnollisia ensitutustumisen hetkiä <3

Niin ja tulkaahan heti käymään, kun kotoa poistuminen alkaa tuntua mukavalle ajatukselle! :)

18.9.2012 klo 9:34

Ancka

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Ancka bakar kakor

 

Olen Annika, kahden lapsen äiti, itseoppinut kotileipuri Ancka bakar kakor -blogin takaa. Kakkuinnostukseni sai alkunsa vuonna 2009, kun eksyin mitä upeampiin leivontablogeihin. Siitä se ajatus oman blogin pitämisestä kypsyi luontevasti muiden blogeja seuraillessa ja moneen upeaan kakkutaituriin tutustuessa.

 

Toivon, että onnistun tartuttamaan eteenpäin saman innostuksen, minkä itse aikoinaan sain. Pyrin myös jakamaan kokemukseni ja vinkkini leipomisen sekä koristeiden teon suhteen. Toivottavasti tästä kaikesta on siis paljon iloa ja käytännön apua mahdollisimman monelle kaltaiselleni innokkaalle kotileipurille.

 

Otan mielelläni vastaan kommentteja, kysymyksiä, vinkkejä tai ajatuksia Koska leivonta on harrastukseni, en valitettavasti tee kakkuja tilauksesta.

 

Autan mielelläni kotileipureita parhaani mukaan ja vastaan kysymyksiin ja kommentteihin pikimmiten.

 

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen anckabakar@gmail.com

Ruokablogilistan kärjessä